Scandalul în PSD ajunge și în Argeș. După ce la Centru, mai mulți social democrați au cerut demisia Vioricăi Dăncilă din fruntea partidului, deputatul Cătălin Rădulescu a cerut, printr-o postare pe Facebook, demisia lui Șerban Valeca, președintele filialei argeșene, și a președintelui CJ Argeș, Dan Manu.

Rădulescu recunoaște că în Argeș nu au fost realizate investiții importante în ultimii ani!

„Psd Arges a pierdut alegerile , având o conducere bicefală Valeca-Manu, conducere care trebuie să plece. Managementul defectuos , neimplicat, patru ani în care nu s-a făcut nicio investiție importantă in Argeș (în afară de spitalul din Mioveni, pentru care s-a bătut Ion Georgescu , primarul Mioveniului ), modul greșit de a colabora cu primarii și președinții de organizații, neimplicarea în rezolvarea problemelor primarilor , lipsa de empatie față de colegi și de sprijin, de susținere în funcții la nivel național, modul autoritar și neelegant de a conduce organizația, comportamentul neelegant față de conducerea PSD Pitești și Mioveni , duplicitatea în deciziile la nivel național și scorul prost de la ultimele alegeri, ne obligă să declanșăm urgent schimbarea acestei conduceri Valeca- Manu , cu o echipă mai tânără, mai implicată, mai viguroasă și care sa creeze unitate în PSD Argeș”, a precizat Cătălin Rădulescu pe Facebook.

Deputatul argeșean a mai completat: „Trebuie să reconstruim marea familie PSD în Arges , într-o echipă care a dovedit cu rezultate, alături de primari și președinții organizațiilor PSD , într-o echipă în care să se regăsească toți aceia care pot reclădi un Psd Argeș care să fie în primele trei locuri din țară”.