S-a dat sentința în cazul omorului de la Călinești, comis în octombrie 2018. Instanța l-a condamnat pe criminal la 25 de ani și două luni închisoare. În plus, Alin Gheorghe Țurlea, de 37 de ani, va trebui să plătească și daune morale de 500.000 euro.

În octombrie 2018, la Călineşti a fost descoperit cadavrul unui tinere în vârstă de 29 de ani. Victima avea multiple tăieturi pe corp provocate de criminal. Tânăra a murit ţinându-se cu mâna de gât acolo unde avea o rană foarte mare. Doi copii, o fetiţă de 6 ani şi un băiat de 12 ani au rămas în grija bunicii materne după crimă. Aceştia nu au fost de faţă când a fost comisă fapta.

Citeşte ştirea aici.

Primul suspect în acest caz a fost soţul victimei, Gheorghe Alin Ţurlea, un bărbat de 37 de ani, acum. Bărbatul a negat acuzaţiile şi a susţinut că tărie că nu ştie cine ar fi putut să-i ucidă soţia de care se despărţise de aproximativ 5 luni. Chiar şi după ce a fost arestat şi-a susţinut nevinovăţia.

Bărbatul era cunoscut cu un comportament agresiv. Înainte de crimă, îşi ameninţase soţia în repetate rânduri. Ba chiar au existat conflicte între cei doi, la unele fiind sesizată poliţia prin 112.

La un an de la comiterea faptei, Alin Gheorghe Ţurlea a fost condamnat. Tribunalul Argeş a dat sentinţa pe fond şi bărbatul are de ispăşit 25 de ani şi 2 luni, închisoare, pentru omor şi ameninţare. Instanţa a dispus ca bărbatul să plătească daune morale în valoare totală de 500.000 euro, copiilor şi rudelor tinerei ucise. Decizia nu este definitvă, putând fi atacată cu apel.