Probele ADN l-au dat de gol! Soțul arestat pentru că a omorât-o!

Rezultatele la probele ADN l-au dat de gol! În cazul crimei de la Călinești, soțul a fost arestat vineri seară, pentru omor. Tribunalul Argeș a emis pe numele său un mandat pentru 30 de zile.

Probele de ADN l-au dat se gol și în baza rezultatelor, sosite vineri, anchetatorii crimei de la Călinești au cerut arestarea. Tânăra în vârstă de 29 de ani a fost ucisă sâmbătă seară cu mai multe lovituri de cuțit. Ucigașul i-a tăiat și gâtul.Trupul ei a fost găsit de mamă, duminică seară. Anchetatorii nu au găsit la locul crimei, cuțitul cu care victima a fost înjunghiată, nici telefonul acesteia. Obiectele nu au fost găsite nici ulterior.

Principalul suspect a fost, încă de atunci, soțul victimei, un bărbat de 36 de ani. Cei doi se aflau în divorț din luna mai. Bărbatul a susținut cu tărie că nu el a ucis-o. A fost reținut, duminică seară, fiind eliberat a doua zi. Oamenii legii l-au supus însă unor expertize, au recoltat probe ADN de la bărbat , de la victimă și de pe obiectele găsite în apropiere cadavrului. A fost dus și la testul poligraf, pe care, surse din rândul anchetatorilor spun că l-ar fi picat.

Citește și:

Update-Tânără înjunghiată găsită moartă! Poliţiştii iau în calcul şi crima

Tânăra omorâtă a fost în mormântată joi. Cei doi copii, o fetiță de 4 ani și un băiat în vârstă de 11 ani, au rămas în grija bunicilor. Vineri au sosit rezultatele la probele ADN care atestă că aparțin fostului soț. În baza noilor probe, oamenii legii au cerut Tribunalului Argeș să emită un mandat de arestare preventivă pe numele acestuia. Vineri, la ora 22.30, instanța a admis cererea .