Absolvenții și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot participa la „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”. Evenimentul va avea loc vineri, 18 octombrie, la Sala Sporturilor din Pitești.

Cauți un job? Hai la Bursa locurilor de muncă! Evenimentul este organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș și se adresează absolvențiilor de învățământ ai ultimei promoții dar și celorlalte categorii de persoane care nu au un loc de muncă sau care doresc schimbarea lui.

Bursa locurilor de muncă se va desfasura pe 18 octombrie la Sala Sporturilor din Pitești, cu începere de la ora 10:00.

Încă nu se știe numărul agenților economici care urmează să participe la eveniment, acest lucru urmând a fi stabilit în perioada următoare.

„Agenții economici interesați să participe la bursă sunt rugați să  contacteze AJOFM Argeș… Reamintim angajatorilor că pot beneficia de subvenții pentru încadrarea în muncă a persoanelor neocupate și în special pentru tinerii absolvenți de învățământ, cum ar fi subvenționarea stagiaturii sau a uceniciei la locul de muncă, încadrării în muncă a absolvenților de învățământ precum și subvenționarea încadrării în muncă a persoanelor apartinând unor grupuri vulnerabile”, informează Nicolae Bădescu, directorul executiv al  AJOFM Argeș.

Foto: descriptiv.