Update- Carnagiu la Călinești! Două gravide moarte , a treia în stare critică

Carnagiu la Călinești unde bilanțul victimelor de modifică de la o oră la alta. Două gravide au murit, cea de a treia fiind în stare critică.

Citiți și:

VIDEO-Gravidă moartă în accident! Alte două femei însărcinate, aflate în pericol

Accidentul petrecut, vineri dimineață, la Călinești, pe DN 7, a avut urmări dramatice, vorbind despre un adevărat carnagiu. O gravidă în luna a VIII-a a murit la scurt timp după accident. Deși inițial se știa că mașină erau 3 femei, în realitate, pe bancheta din spate erau 4 femei și doi copii. Toate au ajuns în stare gravă la spital. O femeie de 45 de ani, însărcinată, și fiica acesteia în vârstă de 28 de ani, au fost duse în sala de operații. Mama a murit, fiica se află în stare critică la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Județean Pitești. Tot acolo este și cea de a treia gravidă, o tânără de 18 ani, care a pierdut fătul. Tânăra este de asemenea în stare critică, conectată la aparte.

Carnagiu soldat, până în acest moment, cu moarte a două gravide, rănirea gravă a altor două tinere și cu rănirea gravă a unei fetițe, în vârstă de 6 ani, aflată la Secția ATI a Spitalului de Pediatrie Pitești. La spital au ajuns și trei bărbați, șoferii celor două mașini implicate și un pasager, dar și un băiețel în vârstă de 4 ani.

Reamintim că accidentul a avut loc vineri dimineață pe DN 7 , la Călinești. Șoferul în vârstă de 70 de ani, dim Târgu Mureș, a întors un Volkswagen în mijlocul șoselei, fără să se asigure. Autoturismul cu 7 persoane a fost izbit în plin de un Audi care depășea regulamentar. Pasagerii din Volkswagen sunt de etnie rromă și se ocupă cu montarea de burlane.