Crimă la Suseni! Și-a ucis fratele și a stat cu cadavrul în casă, câteva zile

Crimă la Suseni, comisă de câteva zile! Cadavrul descoperit, vineri seară, are multiple leziuni prin lovire. Fratele victimei este principalul suspect.

Un localnic din comuna Suseni a făcut descoperirea macabră. Omul știa că cei doi vecini ai săi, prieteni la cataramă cu paharul, au deseori ciocniri violente. Frații se certau și se luau la bătaie, aproape la fiecare beție. De câteva zile, în casa celor doi domnea o liniște suspectă. S-a dus la ei să vadă ce se petrece.

Crimă la Suseni, asta a descoperit bărbatul! L-a găsit pe unul dintre frați, în vârstă de 53 de ani, mort! Era plin de vânătăi și sânge, cadavrul zăcând, căzut, în mijlocul casei. Victima avea multiple leziuni pe picioare și la cap.

A fost sesizată Poliția și echipa operativă de la Serviciul de Investigații Criminale a plecat la Suseni. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș fiind demarată o anchetă pentru omor.

Primul care a fost luat la întrebări de oamenii legii este chiar fratele victimei, în vârstă de 48 de ani. Bărbatul s-a pierdut cu firea și a avut răspunsuri evazive, devenind principalul suspect. Se bănuiește că, fiind beat, acesta și-a ucis fratele în bătaie. La examinarea cadavrului, anchetatorii au stabilit că decesul a survenit de câteva zile, iar criminalul a stat în casă cu cadavrul, în tot acest timp.