În noaptea de 14 spre 15 iunie, un bărbat i-a dat cu sticla în cap prietenului de pahar, într-un bar din Mioveni. Polițiștii au continuat cercetările și l-au reținut pe agresor.

Un individ a fost filmat când i-a dat cu sticla în cap unei persoane! Incidentul s-a petrecut pe fondul consumului de alcool, într-un local din Mioveni. Un bărbat de 33 de ani din Micești ar fi lovit pe un alt bărbat din Mioveni. După atac a vrut să fugă, dar cum uşa localului era încuiată, a spart geamul pentru a ieși din incinta clădirii.

Pe imagini se vede cum acesta se ridică de la masă şi, din senin, îi dă cu o sticlă de bere în cap altui bărbat. Ceilalţi de la masă sar să-l ţină. Chiar şi atunci, agresorul încearcă să-l lovească din nou pe acelaşi bărbat. Mai multe informații despre acest subiect, aici.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.