Moment emoționat la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș, luni. Doi pompieri s-au pensionat după 30 de ani de activitate. Aceștia au fost felicitați de inspectorul șef.

 

Doi pompieri s-au pensionat după 30 de ani de activitate! Luni, într-un cadru festiv, pompierii argeșeni și-au luat la revedere de la doi dintre colegii lor de arme. După o activitate de aproape 30 de ani în slujba țării, se retrag pentru a se pensiona.

„După ce au servit arma pompierilor cu devotament și curaj, plutonierul adjutant șef Geană Constantin de la Secția de Pompieri Costești și plutonierul adjutant șef Simionescu Gheorghe de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung au trecut în rezervă, în aplauzele colegilor.
Totodată, astăzi, ca o compensație, familia pompierilor argeșeni s-a mărit.

Pe de o parte, prin chemarea în activitate, ca urmare a promovării concursului organizat de ISU Argeș, din sursă externă, a doamnei căpitan Ciobanu Sofia Elena, în funcția de ofițer specialist I din cadrul Serviciului Comunicații și Tehnologia Informației;

De asemenea, a fost mutat în interesul serviciului, de la ISU Ialomița, la ISU Argeș – Centrul Operațional, sublocotenentul Tunaru Ionuț Vasile” , a precizat Mădălina Epure, purtătorul de cuvânt al ISU Argeş.