Incident şocant, într-un bar din Mioveni. Un individ a fost filmat când i-a dat cu sticla în cap prietenului de pahar. După atac a vrut să fugă, dar uşa era încuiată şi a spart geamul ca să ajungă în stradă.

Filmat când i-a dat cu sticla în cap prietenului de pahar, la Mioveni! Scenele şocante au avut loc într-un bar, după închiderea localului, sâmbăta trecută. Patronul a încuiat uşa şi a rămas în local cu nişte prieteni. Erau şase bărbaţi la o masă, consumau alcool şi vorbeau.

Pe imagini se vede cum unul dintre ei se ridică şi din senin, îi dă cu o sticlă de bere în cap altui bărbat. Ceilalţi de la masă sar să-l ţină. Chiar şi atunci, agresorul încearcă să-l lovească din nou pe acelaşi bărbat. Pe imagini se vede cum prietenii de pahar se luptă cu el să-l îndepărteze.

După mai multe încercări eşuate, bărbatul renunţă. Fuge către ieşire, însă acolo se izbeşte de uşa înciuată. Sparge geamul şi ajunge afară.

A doua zi, patronul, martor la scandal, a făcut plângere împotriva agresorului, pentru distrugere. Cel rănit a ajuns la spital având leziuni la faţă şi la un ochi. Victima nu a depus plângere însă şi-a anunţat intenţia de a o face. Poliţia Mioveni a deschis dosar penal sub acuzaţia de distrugere, urmând ca cercetările să fie extinse dacă cel lovit va depune reclamaţie.