Un tânăr în vârstă de 21 de ani, a fost reținut joi, fiind acuzat că a omorât o fetiță, în vârstă de 2 ani. Bărbatul nu recunoaște faptele deși anchetatorii susțin că împotriva lui există probe și indicii că el ar fi ucis-o.

A omorât o fetiţă în bătaie, asta este concluzia la care au ajuns procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. Principalul suspect este un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Merişani, satul Malul Vânăt. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de omor, joi după-amiază.

Pe data de 15 august, la Spitalul de Pediatrie Piteşti a fost adusă de către ambulanţă, o fetiţă în vârstă de 2 ani. Micuţa era în stop cardio-respirator. Mama în vârstă de 19 ani şi concubinul acesteia au declarat că fetiţa s-a înecat cu mâncare.

A doua zi, în urma autopsiei s-a stabilit că fetiţa avea leziuni craniene, costale şi la un umăr, provocate în urma unor lovituri. Cazul a fost preluat de Parchet. Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi procurorul de caz au audiat mai multe persoane.

Mama fetiţei susţine că ea a fost plecată la magazin şi nu ştie ce a păţit micuţa. La rândul lui, concubinul spune că nu a atins-o nici măcar cu un deget.

Anchetatorii cred însă, că cei doi ascund adevărul. De aceea au dispus reţinerea tânărului, dovezile ducând către el. Se bănuieşte că bărbatul a omorât fetiţa în bătaie. Vineri acesta va fi prezentat Tribunalului Argeş cu propunerea de arestare preventivă.