BERNADETTE SZOCS ȘI SOFIA POLCANOVA OBȚIN ARGINTUL LA CAMPIONATELE EUROPENE DE TENIS DE MASĂ

Bernadette Szocs și Sofia Polcanova învinse în finala Campionatului European Individual, obținând medalia de argint.

Bernadette Szocs (România) și Sofia Polcanova (Austria) au fost învinse în finala Campionatului European Individual de către Hana Matelova (Cehia) și Barbora Balazova (Slovacia) cu scorul de 2-3. Românca și coechipiera ei vor obține, așadar, medalia de argint. Bernadette Szocs va evolua în finala de la simplu chiar împotriva Sofiei Polcanova, duminică de la ora 17:50.

În semifinale, românca şi colega sa austriacă au învins echipa Izabela Lupuleski – Sabina Surjan (Serbia), scor 3-2 (10-12, 11-4, 11-5, 5-11, 11-3).

Bernadette Szocs este o jucătoare de tenis de masă română, cunoscută pentru performanțele sale remarcabile la nivel internațional. S-a născut pe 5 martie 1995 în Târgu Mureș, România, și face parte din comunitatea maghiară din România. Este una dintre cele mai de succes jucătoare de tenis de masă ale țării și a reprezentat România în numeroase competiții europene și mondiale. Bernadette și-a început cariera de tânără, obținând rezultate notabile în competițiile de juniori și tineret.

În timp, ea a devenit o jucătoare de top, câștigând medalii la campionate europene și mondiale, atât la simplu, cât și la dublu și pe echipe. Este cunoscută pentru stilul său agresiv de joc și pentru abilitățile tehnice excelente. De-a lungul carierei, Szocs a contribuit semnificativ la succesul echipei naționale a României, ajutând echipa să câștige mai multe medalii la Campionatele Europene de Tenis de Masă.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.