PREŞEDINTELE FORŢA DREPTEI, LUDOVIC ORBAN: „CONVINS CĂ VOI INTRA ÎN TURUL DOI ŞI VOI CONVINGE CĂ MERIT SĂ FIU SUSŢINUT”

Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, îşi exprimă încrederea că va accede în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale şi se concentrează pe convingerea cetăţenilor de meritele sale. Despre contracandidatul său de la PSD, Marcel Ciolacu, Orban îl califică drept „un rebut politic”.

Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, candidat la Preşedinţia României, a declarat că este convins că va intra în turul al doilea şi că se va concentra să convingă cetăţenii că merită să fie susţinut. Despre contracandidatul său de la PSD, Marcel Ciolacu, Orban a spus că este ”un rebut politic”, transmite News.ro.

”Nu mă interesează cu cine intru în turul doi. Obiectivul meu este să conving cetăţenii români să mă susţină în turul doi. Acuma eu recunosc o realitate politică, deşi pe undeva parcă trag nădejde că poate nu se întâmplă de data asta, deşi realitatea politică a demonstrat că fostul partid comunist, indiferent cum s-a numit el, FSN, FDSN, PSDR, PSD, şi-a cam proiectat candidatul în turul doi. Dar poate nu se întâmplă de data asta”, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Sibiu, Ludovic Orban.

Preşedintele Forţa Dreptei s-a referit şi la liderul PSD, Marcel Ciolacu, unul dintre contracandidaţii săi la Preşedinţia României. ”E cel mai slab candidat care a existat vreodată din partea PSD, Ciolacu. Niciodată nu au ieşit cu un asemenea rebut politic cum este Ciolacu. Ar fi foarte sănătos pentru democraţia din România ca Ciolacu să nu intre în turul doi”, a subliniat Orban.

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.