Zugrav atras în capcană de tâlhari! Autorii au ajuns în arest

Un zugrav în vârstă de 67 de ani, din Curtea de Argeş a rămas fără 2.600 de lei. El a fost atras în capcană de tâlhari. Trei tineri cu vârste între 17 ani şi 23 de ani au fost reţinuţi.

Zugrav atras în capcană de tâlhari, în cursul lunii ianuarie.Trei tineri, din Curtea de Argeş au pus totul la cale. Au aflat că omul, constructor de meserie, obişnuieşte să umble cu bani mulţi la el. Sub pretextul că vor să tocmească o lucrare, l-au chemat în comuna Domneşti. Acolo s-au văzut ziua, într-un parc. L-au imobilizat şi au căutat banii. Văzând că nu-i are în buzunare, i-au furat cheile de la maşină. Au găsit în autoturism suma de 2.600 lei. Au luat banii şi au fugit, aruncându-i cheile. Zugravul a reclamat tâlhăria, cazul fiind preluat de poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș.

După aproximativ două săptămâni autorii au fost identificaţi. Joi, oamenii legii au făcut percheziţii acasă la tinerii, de 23 de ani, de 20 de ani şi un minor de 17 ani, toţi din Curtea de Argeș. Toţi cei trei au fost reţinuţi sub acuzaţia de tâlhărie calificată. unul dintre ei este elev la un liceu din Curtea de Argeş. Vineri vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă, tinerii fiind bănuiţi de comiterea mai multor furturi.