În această dimineaţă, peste 40 de poliţişti au descins în comunitatea de rromi din Miceşti. Cum în această săptămână a fost ziua şi percheziţiile în Argeş, nu se putea încheia decât cu descinderi. Vineri cei „vizitaţi” de mascaţi au fost patru indivizi bănuiţi că ar fi spart tot atâtea gospodării.

Ziua şi percheziţiile în Argeş! Vineri a avut loc noi decsinderi. Au fost organizate 6 percheziţii, 4 în comuna Miceşti şi 2 în Mioveni. Cei vizaţi sunt rromi din Miceşti, suspectaţi că ar fi dat lovitura în patru anexe gospodăreşti. Începând din luna februarie până în prezent, au sustras unelte şi scule electrice, în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

Având în vedere că descinderile au avut loc în comunitatea de rromi, au participat la acţiune aproximativ 40 de poliţişti, din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov şi luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Argeş (n.r mascaţi). În locuinţele celor patru suspecţi au fost găsite o parte dintre bunuri, unelte şi scule electrice, despre care se bănuieşte că provin din furturi. La Mioveni poliţiştii au avut mandat pentru a face percheziţii într-un centru de colectare a deşeurilor de fier.

Cei patru vor fi duşi la audieri la sediul SPR Bascov. Pe numele lor vor fi întocmite dosare penale pentru furt calificat.