Update- Şapte dintre cei 12 bărbaţi reţinuţi au fost prezentaţi Tribunalului Argeş, cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a respins cererea şi a luat împotriva inculpaţilor măsura arestului la domiciliu pe câte 30 de zile. 

În urma celor 42 de percheziţii efectuate de poliţişti, joi, au fost reţinuţi 12 proxeneţi. Aceştia sunt suspectaţi că ani de-a rândul au exploatat mai multe femei cărora le-au înlesnit practicarea prostituţiei. Cei care au ajuns în arest sunt cunoscuţi în oraş. La descinderi au fost ridicate cantităţi mari de bijuterii, lingouri de aur şi maşini de lux.

Au fost reţinuţi 12 proxeneţi, ca urmare a celor 42 de percheziţii efectuate joi, în mai multe localităţi din Argeş, în Bucureşti, Ilfov şi Vâlcea. Anchetatori îi suspectează că începând din anul 2014 au înlesnit prostituţia pentru 21 de femei. Acestea erau protejate de suspecţi şi ajutate să îşi găsească clienţi. Prostituatele şi-au vândut trupul în Italia, Spania, Elveţia, Marea Britanie, Suedia, Emiratele Arabe Unite.

Cu banii rezultaţi din prostituţie, suspecţii şi-au cumpărat case, maşini de lux, terenuri şi bijuterii. Oamenii legii au reţinut 12 proxeneţi cunoscuţi. Unul dintre aceştia este fratele unui interlop care se învârte în lumea showbiz-ului, altul este un afacerist care şi-a deschis spălătorii. Majoritatea sunt proprietari de vile în cartiere rezidenţiale şi deţinători de maşini de lux.

La percheziţii poliţiştii au găsit o cantitate mare de bijuterii din aur şi lingouri de diverse mărimi, sume importante în valută şi lei şi înscrisuri ale unor depuneri de numerar în bănci. Au fost indisponibilizate mai multe maşini de lux, Porsche Panamera, Porsche Cayenne, BMW, Mercedes, Audi.

Cei 12 suspecţi reţinuţi sunt: N.L.T., 29 ani, A.C.V., 28 de ani, ambii din Bucureşti, A.A.A., de 41 de ani, din comuna Bradu, A.F.I., de 29 de ani,din Mioveni, B.V.E., de 30 de ani, din Chiajna, N.A.G., de 29 de ani, V.S, de 27 de ani, D.C.O., de 30 de ani, M.N., de 42 de ani, M.V.V., de 29 de ani, D.N.D, de 32 de ani, N.M, de 47 de ani, toţi din Piteşti. Vineri toţi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş cu propunerea de arestare preventivă.