Piteştean condamnat la 2 ani şi 4 luni, a ajuns la închisoare după ce a fost prins conducând fără permis! Ca el sunt mulţi! Aviz amatorilor! În ultima vreme, nu trece o zi fără ca poliţiştii rutier să nu prindă un conducător fără permis…

Poate părea un caz banal în care un şofer a fost prins fără a deţine permis. În cazul nostru, piteşteanul în vârstă de 42 de ani îşi făcuse un obicei din asta! Florin S. a fost condamnat în 2015 de Judecătoria Giurgiu pentru conducere fără permis. În ciuda sentinţei a urcat din nou la volan. A fost prins iar în februarie 2018 Judecătoria Piteşti l-a condamnat la 1 an şi 10 luni. Nu a ajuns la închisoare, pedeapsa fiind cu suspendare. Nici atunci nu s-a învăţat minte! La aproximativ o lună după ce primise sentinţa, a plecat cu maşina la drum şi a fost prins de oamenii legii. Astfel în iunie 2018 a fost trimis în judecată în stare de recidivă postcondamnatorie, fiind a treia oară când comitea aceeaşi infracţiune.

Ştiind că nu are şanse să scape, inculpatul a cerut să fie judecat de urgenţă, recunoscând fapta. A primit o pedeapsă de 2 ani şi 4 luni cu executare. Culmea, inculpatului, deşi îşi recunoscuse vina, i s-a părut că pedeapsa este prea mare şi a declarat apel. Curtea de Apel Piteşti i-a respins solicitarea şi a menţinut entinţa.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș au pus în executare mandatul de executare a pedepsei. Piteşteanul a fost ridicat fiind dus la închisoare.