Zăpada a doborât decorațiunile de lângă bradul de Crăciun la Curtea de Argeș

Decorațiunile de lângă bradul de Crăciun de la Curtea de Argeș au fost doborâte de zăpadă. De asemenea, în această dimineață există în municipiu o avarie majoră la rețeaua de distribuție a energiei electrice.

Zăpada a creat numeroase probleme în Curtea de Argeș! Decorațiunile de lângă bradul de Crăciun din zona platoului din fața Sălii de Sport din Curtea de Argeș sunt aproape la… pământ. Se pare că acestea nu au fost amenajate corespunzător, fiind doborâte chiar de zăpadă.

De asemenea, oamenii sunt nemulțumiți de modul în care autoritățile au intervenit pentru deszăpezirea străzilor din oraș. Mai mult, în municipiu există și o o avarie majoră la rețeaua de distribuție a energiei electrice în zona Nord.

„Nu a căzut bradul. S-a lăsat plasa din cauza zăpezii. O să se remedieze problema pe parcursul zilei. De asemenea, avem o avarie majoră de curent la Curtea de Argeș, în zona Nord. Se lucrează acum”, a precizat primarul Constantin Panțurescu.

Cum zăpada a doborât decorațiunile de lângă bradul de Crăciun de la Curtea de Argeș, autoritățile vor lua măsuri suplimentare pentru ca această situație să nu se mai întâmple. Mai ales că în următoarea perioadă sunt programate mai multe spectacole în zona bradului de Crăciun, iar oamenii sunt așteptați în număr mare.

De asemenea, la Curtea de Argeş a fost amenajat și un patinoar în apropierea platoului de lângă Sala de Sport, care are mare succes, mai ales printre tineri.

Foto: Curtea de Argeș News