VIDEO-Incendiu la un depozit de furaje din Mozăceni. Mii de baloti făcuți scrum!

Incendiu la un depozit de furaje din comuna Mozăceni Deal. Intervenția este una dificilă din cauza cantății mari de baloți, din interior. Au ars peste 5.000 de baloți și o camionetă.

Incendiu la un depozit de furaje din Mozăceni Deal, ce îi aparține fostului primar al comunei. Hala, de dimensiuni mari, era utilizată de mai mulți localnici care își depozitau baloții de paie. Cu triticalele (n.r. hibrid de gâu și secară) din depozit, oamenii urmau să-și hrănească animalele pe timpul iernii.

După izbucnirea incendiului, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de pompieri și două echipaje SMURD. Unei femei, în vârstă de 59 de ani, i s-a făcut rău când a văzut prăpădul făcut de foc. A refuzat să fie transportată la spital, primind îngrijiri medicale de la echipajul SMURD, la fața locului.

Pompierii intervin de mai bine de o oră, reușind, până în acest moment, să localizeze flăcările. Focul nu a fost stins definitiv, militarii estimând încă 2 ore de muncă. A ars pe o suprafață de aproximativ 450 mp, peste 5.000 de baloți. Intervenția este dificilă pe de-o parte, din cauza numărului mare de baloți dar și din cauză că militarii sunt nevoiți să facă naveta la 5 kilometri pentru a alimenta autospecialele cu apă. Cauza producerii incendiului nu a fost stabilită.

 

Foto, video: ISU Argeș