Principesa Maria vine la Curtea de Argeș! Se lansează două volume regale

Principesa Maria vine la Curtea de Argeș pe 7 septembrie. Alteța Sa Regală va fi prezentă la lansarea a două volume regale, la Muzeul Municipal Curtea de Argeș.

Principesa Maria va fi prezentă la lansarea a două volume , începând cu ora 13.00. „Elena a României. Regina-mamă, regina suferinței și a speranței” de Adrian Cioroianu și Alexandru Groza, cu ilustrații de Yanna Zosmer și „Margareta. Portretul Reginei” de Sandra Gătejeanu-Gheorghe.

„Elena a României. Regina-mamă, regina suferinței și a speranței” este o relatare fidelă a vieții Reginei Elena a României, care nu a abandonat speranța în fața neajunsurilor istoriei. Cartea este disponibilă și în librării și costă 39 de lei.

„Margareta. Portretul Reginei” înfățișează în imagini destinul primei femei din istorie care conduce Casa Regală a României. Sandra Gătejeanu–Gheorghe este directorul de protocol al Casei Regale a României, care în ultimii zece ani a coordonat vizitele oficiale ale Familiei Regale a României în străinătate și călătoriile regale efectuate în România de membrii Familiilor Regale străine. Cartea costă 60 de lei.

La lansarea cărților regale vor lua cuvântul Ștefan Dumitrache, director al Muzeului Municipal Curtea de Argeș și Mihai Ghiță, directorul Bibliotecii Municipale Curtea de Argeș. Evenimentul va avea loc la Muzeul Municipal Curtea de Argeș (Str. Negru Vodă nr. 2), iar intrarea va fi liberă.