Update-Gravidă, cu venele tăiate. Zăcea inconștientă în casă, după tentativa de suicid

Update- Gravida a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Se află în stare stabilă, fiind conștientă. Va fi internată la Secția de Obstetrică Ginecologie.  

Gravidă, cu venele tăiate, descoperită duminică în Pitești. Femeia, însărcinată în luna a VI-a, în vârstă de 26 de ani zăcea inconștientă în casă. Un echipaj de terapie intensivă mobilă s-a deplasat pe strada Turcești. Polițiștilor nu le-a fost permis accesul în casa unde a avut loc nenorocirea.

Gravidă, cu venele tăiate, astfel a sunat apelul dat la 112 de o femeie. Aceasta anunța că și-a descoperit cumnata în stare gravă. Este vorba de o tânără în vârstă de 26 de ani, însărcinată în 27 de săptămâni, care zăcea inconștientă având venele tăiate, la o mână. Nu se știe exact când s-a petrecut totul.

Un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă s-a deplasat pe strada Turcești, acolo unde a avut loc totul. De asemenea a fost sesizată poliția, un echipaj de la Secția 3 Pitești pentru a prelua cazul. Rudele gravidei nu au permis, însă, accesul polițiștilor în casă.  Din primele cercetări pare a fi vorba de o tentativă de suicid.