Video-Incendiu la o fabrică de peleți și un adăpost de animale din Argeș!

Incendiu la o fabrică de peleți și un adăpost de animale din comuna Ștefan cel Mare, din județul Argeș. Construcțiile erau alăturate și din cauza vântului flăcările s-au extins. Au murit 24 de proci și au fost distruse multe utilaje și tone de rumeguș.

Imediat după apel au fost trimise în comuna amintită trei echipaje cu trei autospeciale de stingere, un echipaj SMURD, ale ISU Argeș, iar de la SVSU Slobozia un echipaj cu o autospecială de stingere. S-a constatat că este incendiu la o fabrică de peleți și la adăpostul de animale situat în imediata apropiere.

Incendiul s-a manifestat la aproximativ 10 tone de rumeguș, circa 15 tone de fân. A cuprins și  utilaje agricole aflate în curte și la utilajele pentru fabricarea peleților, aflate în construcția de aproximativ 200 mp (atelier+adăpost). Flăcările au fost întețite de vântul puternic, existând posibilitatea propagării și la casele din imediata apropiere.

În adăpost se aflau 24 de porci care au murit din cauza focului. În aceeași construcție erau și vaci însă, după izbucnirea flăcărilor acestea au fost salvate. S-a stabilit că focul a fost provocat de o defecțiune la instalația electrică

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.