Urmărirea s-a sfârşit cu o reţinere, două dosare şi un Porsche distrus

După evenimentele de marţi seară, urmărirea s-a sfârşit cu o reţinere, două dosare şi un Porsche Panamera distrus. Şoferul care a trecut de mai multe filtre ale poliţiştilor, a ajuns în arest în această dimineaţă.

Urmărirea s-a sfârşit cu o reţinere, două dosare şi un Porsche distrus. Totul a început marţi seară când şoferul unui Porsche Panamera nu a oprit la semnalul poliţiştilor Secţiei 3 Piteşti. Era cunoscut că ar conduce fără permis. Conducătorul a gonit, trecând de trei filtre de poliţişti şi lovind trei maşini. A fost prins în Dâmboviţa după ce a acroşat un Logan şi a ajuns în şanţ. Şoferiţa Loganului, o femeie în vârstă de 50 de ani, a fost rănită, fiind transportată la spital.

La volan se afla un bărbat de 34 de ani originar din judeţul Olt, căsătorit în Ştefăneşti-Argeş. În maşină mai era un bărbat de 37 de ani, eliberat condiţionat din închisoare, în luna octombrie şi o tânără de 20 de ani. În bolidul distrus în urma coliziunilor repetate, a fost găsită şi o sumă mare de bani respectiv, 2000 de franci elveţieni, 1.700 euro, 100 dolari şi lei. Cei trei au fost duşi la audieri la Târgovişte. Pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. După ce audierile s-au încheiat la Dâmboviţa, cei trei au fost preluaţi de poliţişti de la Serviciul Rutier Argeş şi o grupă de la Serviciul de Acţiuni Speciale (n.r. mascaţi), fiind duşi la audieri la IPJ Argeş.

Porsche-ul Panamera a fost luat pe platformă, fiind sigilat şi indisponibilizat. Maşina îi aparţine şofeurului, în vârstă de 34 de ani şi are numere de Bucureşti. După multe ore de audieri, în această dimineaţă, şoferul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, pentru conducere fără permis. Cercetările continuă bărbatul fiind suspectat de comiterea de furturi din locuinţe.