Un bărbat a fost reținut de polițiști, fiind bănuit că a încercat să fure o mașină dintr-o gospodărie din Oarja. Hoțul a atacat proprietarul cu un spray iritant-lacrimogen pentru a-și asigura scăparea.

Un piteștean, de 31 de ani, a fost reținut de Poliţiştii din cadrul Biroului Investigații Criminale Piteşti, miercuri, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de tentativă de tâlhărie calificată.

Cel în cauză este acuzat că în noaptea de 23 spre 24 noiembrie a furat un autoturism, iar după ce a rămas fără combustibil l-a abandonat pe raza localității Oarja. Dorind să-și continue plimbarea de noapte, acesta a intrat în curtea unei gospodării din aceeași localitate, încercând să fure o altă mașină. A fost surprins de proprietar și pentru a-și asigura scăparea l-a atacat cu un spray lacrimogen.

După câteva zile, polițiștii au dat de urma tânărului și l-au reținut pentru 24 de ore. Bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto: descriptiv.