Un bărbat din Roșiorii de Vede a devenit spaima persoanelor care au locuințe aflate în construcție. Intră ilegal pe proprietăți private și pleacă de acolo cu tot ce poate să vândă.

Timp de câteva luni, un bărbat de 32 de ani, din Roșiorii de Vede – județul Teleorman, a reușit să sustragă  din cel puțin patru locuințe aflate în construcție, pe teritoriul municipiului Pitești, bunuri de aproximativ 20.000 de lei.

Miercuri, Polițiștii Secției 3 de Poliție Pitești l-au reținut pe bărbat, acesta fiind cercetat într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat. „Din cercetări s-a stabilit că, în perioada iunie – octombrie a.c., bărbatul ar fi pătruns, prin efracție, în mai multe locuințe aflate în construcție, din zone limitrofe municipiului Pitești, de unde ar fi sustras scule electrice și materiale de construcție”, informează IPJ Argeș.

Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale, fiind cercetat pentru furturi prin mai multe loclaități din țară.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Polițiștii argeșeni continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale.