Poliţiştii argeşeni au descoperit un transportator la Dacia-Renault fără licenţă de traseu. Trei dintre maşinile care asigurau transportul muncitorilor la uzină nu erau în regulă, firma fiind amendată cu suma de 30.000 de lei.

Transportator la Dacia-Renault fără licenţă, asta au descoperit poliţiştii argeşeni în timpul unui control efectuat în week-end. Oamenii legii organizaseră o acţiune, vizând transportatori, atât de persoane cât şi de mărfuri. Au oprit câteva dintre autobuzele ce aparţin firmei DLS ce asigură transportul muncitorilor la uzina Dacia-Renault, de la Mioveni. În timpul verificărilor, poliţiştii au constatat că la trei dintre autobuze exista licenţă de transport, dar nu aveau şi licenţă pe traseu, aşa cum prevede legea.

Urmare a celor constatate firma DLS transportator la Dacia-Renault a fost amendată cu suma totală de 30.000 de lei, câte 10.000 de lei pentru fiecare maşină. În plus, au fost reţinute certificatele de înmatriculare şi plăcuţele de înmatriculare ale celor trei autoibuze, în vederea suspendării pe o perioadă de 6 luni a dreptului de utilizare a autobuzelor. Astfel, cele trei autobuze vor sta pe dreapta timp de jumătate de an.