Accident mortal la Mălureni, după ce s-au ciocnit două maşini

Vineri după-amiază a avut loc un accident mortal la Mălureni. Un BMW s-a ciocnit violent cu un Matiz. În urma impactului unul dintre şoferi a fost încarcerat şi a decedat din cauza leziunilor suferite.

Accident mortal la Mălureni, acolo unde un BMW s-a ciocnit violent cu un Matiz. În urma impactului, şoferul Matizului a fost încarcerat între fiarele maşinii sale. Martorii au sunat la 112. Mai multe ambulanţe şi un echipaj de descarcerare s-au deplasat la faţa locului. În BMW erau patru persoane, care au coborât din autovehicul până la sosirea echipajelor de salvare. Trei dintre acestea, tineri cu vârste între 18 ani şi 20 de ani au fost preluate de ambulanţe fiind transportaţi la spital. Conducătorul Matiz-ului a fost scos dintre fare maşinii lui de pompierii de la descarcerare. Bărbatul în vârstă de 89 de ani, din Bucureşti, era decedat.

Cercetările au stabilit că evenimentul rutier s-a datora neasigurării la schimbarea direcţiei de mers. Şoferul Matiz-ului a virat la stânga, cu intenţia de a intra într-o curte, fiind izbit în plin de BMW-ul, condus de un tânăr de 20 de ani, din piteşti, care venea din spate, mergând în aceeaşi direcţie şi cel mai probabil se afla în depăşire.

Foto Info Trafic Piteşti