Şofer beat a ajuns cu maşina într-un cap de pod, la Coşeşti

Inconştienţă la volan! Un şofer beat a ajuns cu maşina într-un cap de pod la Coşeşti. După impact tânărul a ieşit din maşină şi a fugit. Două ore mai târziu, a fost găsit de poliţişti la spital.

Un şofer beat a ajuns cu maşina într-un cap de pod din beton, pe DN 731. Tânărul, în vârstă de 26 de ani, se afla la volanul unui Logan. La un moment dat, a pierdut controlul volanul, a părăsit şoseaua şi s-a izbit violent de un cap de pod din beton de la marginea drumului. Localnicii, treziţi din somn de zgomot, au sunat la 112. Tânărul a ieşit din maşină şi a fugit.

La sosirea echipajelor conducătorul auto care provocase accidentul nu mai era la faţa locului. Două ore mai târziu, şoferul a fost găsit. Se dusese singur la spital din cauza rănilor suferite. Avea multiple contuzii de şold şi cot şi excoriaţii pe frunte. Din fericire, la momentul impactului tânărul a fost singur în maşină, nefiind şi alte victime. Nu a spus cadrelor medicale ce a păţit şi când se aştepta mai puţin s-a trezit cu oamenii legii lângă el. A fost testat stabilindu-se că avea o concentraţie de alcool de 0,54 la mie, în aerul expirat. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis.