Şofer băut fugărit de poliţişti! Viteza l-a dat de gol

Goană nebună după un şofer băut fugărit de poliţişti. Bărbatul a fost oprit după ce e oamenii legii au blocat autoturismul. Viteza l-a dat de gol, poliţiştii din acest motiv dorind să-l tragă pe dreapta. Individul avea o concentraţie de alcool de 0,85 la mie în aerul expirat. S-a ales cu dosar penal.

Şofer fugărit de poliţişti, în noaptea de joi spre vineri, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din Piteşti. Bărbatul se afla la volanul unui Volkswagen Passat când oamenii legii i-au făcut semnal de oprire, din cauză că circula cu viteză. Nu a tras pe dreapta. Şi-a continuat drumul către cartierul piteştean Găvana. Acolo, oamenii legii au reuşit să-l blocheze.

Când conducătorul auto a coborât din maşină, oamenii legii au înţeles de ce nu oprise. În stare în care se afla, era posibil să nu-i fi văzut. L-au testat, etilotestul arătând o concentraţie de alcool de 0,85 la mie în aerul expirat. Şoferul băut fugărit de poliţişti a fost dus la spital, unde i-au fost recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Şoferul băut a rămas fără permis, acesta fiindu-i suspendat pentru 90 de zile. A primit şi o amendă, de 870 lei.