Joi după-amiază, un echipaj de poliţie răsturnat în intersecţia de lângă fostul sediul CEZ, din Piteşti. Oamenii legii de la Secţia Rurală Albota, ar fi trebuit să ajungă la IPJ Argeş. Aveau semnalele acustice şi luminoase pornite.

Echipaj de poliţie răstrunat, în urmă cu puţin timp, la Piteşti, Poliţişti din cadrul Secţiei Rurale Albota au coborât panta de pe Calea Craiovei, iar în intersecţia de la fostul CEZ, având semnalele acustice şi luminoase pornite, au trecut pe roşu. Un şofer care circula pe drumul cu prioritate, venind dinspre gară,  i-a văzut şi a oprit, însă, altul i-a lovit în plin.

„Pe culoarea verde am trecut, mai erau 8 secunde. Eram pe prima banda. Aveam coloana şi era cel din stânga mea, nu am văzut nimic de  el, că a frânat brusc. Echipajul a trecut pe roşu. Nici nu ştiu exact, de unde venea, am înţeles, ulterior, că venea din stânga. Aveau semnalele acustice pornite. Am auzit sirenele dar nu l-am văzut că era alt automobil în partea stângă. Erau doi domni de la poliţie în maşină. Am ajutat să-i scoatem repede. I-am tras de picioare din maşină, că prezenta riscul de a lua foc. A venit un cetăţean cu un stingător şi a dat pe maşină”, povestea şoferul care a lovit echipajul de poliţie.

După impact, unul dintre agenţi, fiind lovit la cap a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Celălalt, a scăpat nevătămat. Echipajul de poliţie răsturnat ar fi trebuit să ajungă la sediul IPJ Argeş, fiind în misiune. A fost demarată o anchetă, pentru a se stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.