Nici arestul nu l-a speriat! Prins la volan cu permisul suspendat

Un bărbat de 40 de ani, a dovedit că nici arestul nu l-a speriat. A fost reţinut după ce a provocat un accident şi a fugit. După ce a fost eliberat a sărbătorit săvârşind o nouă infracţiune.

Nici arestul nu l-a speriat, dovadă, faptul că după ce a fost eliberat, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Poiana Lacului, judeţul Argeş, a plecat la drum cu maşina sa, deşi avea permisul suspendat. Culmea este faptul că individul fusese reţinut, tot din cauza unei infracţiuni rutiere. Lovise cu maşina un biciclist, părăsind locul accidentului.

După o noapte de arest a fost eliberat fiind plasat sub control judiciar. În loc să se potolească, bărbatul a sărbătorit eliberarea lui urcând la volan, deşi ştia că nu are acest drept. A fost prins în trafic, la Piteşti, de polițiștii Serviciului Rutier Argeș. S-a ales cu un nou dosar penal, având permisul suspendat. Poliţiştii vor sesiza instanţa, cerând din iar arestarea lui, pentru că a comis o nouă infracţiune în timp se se afla sub control judiciar.