Argeșenii care nu știu unde să ducă aparatele electrice sau electronice vechi au prilejul să le depună la un punct de colectare din Pitești. Puteti să scăpați de deșeurile electrice, pe data de 19 octombrie.

Scăpați de deșeurile electrice! Municipiul Pitești participă la Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice! În data de 19 octombrie, va fi amplasat un punct de colectare provizoriu, în fața Primăriei Pitești. Acesta va fi deschis între orele 10.00 și 17.00.

Pot fi depuse frigidere, televizoare, calculatoare și alte echipamente. Aparatele electrice și elecronice duse la punctul de colectare nu trebuie să fie dezmembrate. Electrocasnicele mari trebuie să aibă motoarele electrice, rezistențele, cuvele și tamburii, ușile și carcasa metalică, cablul de alimentare sau plăcuțele electronice. Echipamentele frigorifice vor trebui să aibă întregul sistem de răcire, toate ușile și cablul de alimentare.

Cei care depun deșeuri pot primi tichete cadou în valoare de 10 RON sau bilete de participare la tombolă. Tragerea la sorți a câștigătorilor la tombolă va avea loc pe 19 octombrie, la ora 17.30, la Primăria Pitești. Premiile oferite sunt: opt mașini de călcat, opt blendere, cinci mixere
o cafetieră.