Video! Produse de panificaţie şi patiserie, confiscate la poarta Uzinei Dacia. Amenzi de 5.000 lei

Produse de panificaţie şi patiserie, dar și fructe și legume au fost confiscate de jandarmii argeșeni la poarta Uzinei Dacia. Au fost sancționați contravențional 10 comercianți pentru că aceștia nu dețineau documente justificatoare pentru marfă. S-au acordat amenzi totale de circa 5.000 lei.

În urma unor informaţii primite cu privire la comercializarea ilegală de astfel de produse în zona Uzinei Dacia, jandarmii argeşeni au efectuat atât ieri, cât şi în această dimineaţă mai multe acțiuni de control împotriva unor activităţi de comerţ ilicite. Cu această ocazie, jandarmii au depistat mai multe persoane în timp ce ofereau spre vânzare diverse produse, contracost, persoanelor care tranzitau zona, fără să deţină documente care să justifice provenienţa mărfurilor.

În cauză s-a luat măsura sancţionării contravenţionale potrivit Legii nr. 12/1990* privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite. Bunurile care au servit la săvârşirea faptelor de natură contravenţională au fost confiscate.  Jandarmeria Argeş va intensifica astfel de acţiuni în perioada ce urmează!