Prieten al lui Adrian Mutu, reținut la Pitești pentru trafic de cocaină

Alexandru Mihăilescu, prieten cu fostul fotbalist Adrian Mutu, a fost reţinut în parcarea unui mall din Piteşti pentru trafic de cocaină. El a încercat să îi vândă unui ofiţer sub acoperire mai multe grame de cocaină.

Alexandru Mihăilescu, zis şi Alex Copil Bătrân, a fost reținut pentru trafic de droguri de mare risc. Acesta este de ani buni în cercul de prieteni apropiaţi ai lui Adrian Mutu.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești și procurorul din cadrul DIICOT Pitești au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a acestuia. Alexandru Mihăilescu, de 40 de ani, este bănuit de trafic de droguri de mare risc.

Pentru probarea activității infracționale, polițiștii au efectuat și 2 percheziții domiciliare. În urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 20 grame de cocaină, 3 telefoane mobile, 3850 de lei și 3100 euro.

De asemenea, mașina lui Alex Copil Bătrân, un Mercedes în valoare de aproximativ 70.000 de euro, a fost confiscată.

„Bărbatul, în perioada 2017 și până în prezent, ar fi traficat cocaină în Argeș și în București. Pentru probarea activității infracționale, au fost efectuate 2 percheziții domiciliare. Acestea au fost efectuate pe raza municipiului Pitești și în orașul Ștefănești la locuințele bărbatului”, arată IPJ Argeș într-un comunicat.

Alexandru Mihăilescu a fost reținut pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul era monitorizat de mai multe luni de către polițiști. Traficantul era nelipsit de la petrecerile lui Mutu, iar printre oamenii din lumea fotbalului cu care se ştia bine se numără şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

Foto: facebook Alexandru Mihăilescu