Vremea capricioasă poate veni oricând cu o ninsoare! De aceea, reprezentanții societății Salpitflor Green, aflată în administrarea Primăriei Pitești, fac pregătiri de iarnă. Mai mulți saci cu antiderapat au fost amplasați în zonele critice din Pitești.

Pregătiri de iarnă! Zeci de saci de material antiderapant au fost puși, deja, în mai multe zone ale Piteștiului. Au fost amplasați în special pe pante, în intersecții sau sensuri giratorii. Materialul a fost pus în zonele în care se ştie, din anii precedenţi, că ce formează polei şi maşinile nu mai pot înainta din cauza alunecuşului, formându-se blocaje.

Imagine

Până astăzi, au fost amplasați în jur de 80 de saci cu antierapant în Găvana II, Găvana III, Trivale, Exercițiu. Acțiunea va continua în zilele următoare cu zonele: cartier Craiovei, cartier Prundu ,cartier Războieni, zonele Podul Viilor și Podul Doamnei, cartier Tudor Vladimirescu. Astfel, la prima ninsoare, şoferii aflaţi în dificultate, din cauza drumului impracticabil, și muncitorii Administraţiei Domenilului Public pot împrăştia materialul până la sosirea utilajelor specializate.