În cursul nopţii de marţi spre miercuri, poliţistul împuşcat a murit la Spitalul Floreasca. El a fost grav rănit la sfârşitul lunii iulie, cu o armă de vânătoare.

Poliţistul împuşcat a murit în spital, la două săptămâni de la nenorocire. La sfârşitul lunii iulie, polițistul, în vârstă de 28 de ani, din Mușătești se afla noaptea în pădurea familiei sale. Era însoțit de mai multe persoane. Deşi iniţial s-a spus că erau în pădure pentru a o păzi, se pare că grupul era la vânătoare iar arma unui vânător cu alice s-a descărcat accidental. Polițistul a fost rănit grav.

Citeşte ştirea aici: https://realitateadearges.net/politist-impuscat-intr-o-padure-din-arges-a-ajuns-in-stare-grava-la-spital/

Agentul a ajuns de urgență la Spitalul Municipial Curtea de Argeș, iar personalul medical al unității a anunțat poliția. A fost transferat, cu elicopterul la Spitalul Floreasca din Capitală. I-au fost extirpate splina si un rinichi. În noaptea de marţi spre miercuri poliţiştul a murit.

Tânărul era agent principal la Secţia 1 Poliţie Bucureşti şi se afla în concediu când a avut loc accidentul. Dosarul se află în cercetare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.