VIDEO! Piteștean reținut pentru trafic de cocaină. Bolid de lux, indisponibilizat

La Pitești a avut loc o acțiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat, bănuit de trafic de droguri de mare risc. Un piteștean de 40 de ani a fost reținut, urmând a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești și procurorul din cadrul DIICOT Pitești au organizat, pe 6 februarie, o acțiune pe raza Piteștiului. S-a vizat destructurarea unei grupări infracționale specializate în săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Polițiștii au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat de 40 de ani. Acesta era bănuit de trafic de droguri de mare risc. Bărbatul, în perioada 2017 și până în prezent, ar fi traficat cocaină în Argeș și în București. Pentru probarea activității infracționale, au fost efectuate 2 percheziții domiciliare. Acestea au fost efectuate pe raza municipiului Pitești și în orașul Ștefănești la locuințele bărbatului.

În urma perchezițiilor au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 20 grame de cocaină, 3 telefoane mobile, 3850 de lei și 3100 euro, precum și ustensile susceptibile a fi folosite pentru proporționarea drogurilor.

Asupra unui autoturism, în valoare de aproximativ 70.000 de euro a fost instituită măsura sechestrului asiguratoriu, se arată într-un comunicat emis de IPJ Argeș.

Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă.