O elevă în vârstă de 16 ani, care studia la Liceul Costeşti din judeţul Argeş, a murit miercuri dimineaţă, după ce i s-a făcut rău la ore.

Potrivit primelor informaţii miercuri dimineaţă i s-a făcut rău şi a mers la baie cu stări de vomă. Când nu a mai revenit, colegii s- au dus după ea şi au găsit-o leşinată.

Au chemat ambulanţa, dar fata a decedat la spital, deşi medicii au încercat resuscitarea sa.

Poliţiştii au deschis acum  o anchetă.

“În ziua de 14 octombrie polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o elevă a unei unități de învățământ din Costești a acuzat o stare de rău, în urma căreia a intrat în stare de inconștiență. La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a preluat-o pe minoră, fiindu-i efectuate manevre de resuscitare, însă din păcate fără rezultat, fiind constatat decesul acesteia. Polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun. Cauzele decesului vor fi stabilite în urma efectuării autopsiei, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal”- IPJ Argeş

Sursa: Realitatea de Arges