Gica Dobrin, soţia legendarului fotbalist Nicolae Dobrin este supărată pe administraţia locală din Piteşti şi intenţionează să intenteze o acţiune în instanţă. Nemulţumirile sunt legate de faptul că la Piteşti, a fost deschis un magazin al FC Argeş în care se vând produse cu imaginea marelui fotbalist fără acordul soţiei acestuia, cu toate că numele este înregistrat la OSIM. În plus, administraţia locală nu a mai permis micilor fotbalişti de la Asociaţia Sportivă Fotbal Club ,,Nicolae Dobrin” să folosească un vestiar de la stadionul din Piteşti. 

Recent a fost dechis în Piteşti un magazin al FC Argeş. Acolo se vând şi produse cu imaginea marelui Nicolae Dobrin, asta deşi numele său a fost înregistrat la OSIM iar Gica Dobrin nu a fost întrebată dacă este de acord. Mai mult de atât, soţia marelui fotbalist susţine că a încercat să aibă o discuţie cu autorităţile însă nu a fost băgată în seamă. Din acest motiv şi-a angajat un avocat care să facă demersurile necesare prin care să li se înterzică să mai folosească numele lui Nicolae Dobrin. Gica susţine cu nu vrea bani şi insistă pe faptul că este foarte supărată că nici măcar nu a fost întrebată.

Imagine

A hotărât să ia calea justiţiei, dat fiind şi un incident anterior. În urmă cu 5 ani, Asociaţia Sportivă Fotbal Club ,,Nicolae Dobrin” înfiinţată de Gica Dobrin a fost găzduită la Stadionul Nicolae Dobrin, acolo unde copii foloseau un vestiar. Din noiembrie, micilor fotbalişti nu li s-a mai permis accesul în acel vestiar, fără ca Gica Dobrin să fie anunţată de decizie. Gica susţine că sportivii nu consumau curent sau apă, doar se schimbau în încăpere. Mai mult ea spune că de fotbaliştii formaţi în cadrul asociaţiei amintite, au beneficiat  echipele mari, fără ca ea să ceară ceva la schimb. Tot ce îşi dorea era să fie respectată şi susţinută pentru a duce mai departe memoria soţului său, prin această activitate.