Hoaţă gravidă a scăpat de arest! Complicii ei, arestaţi preventiv

În urma unor percheziţii, 7 suspecţi de furturi din mall-uri au fost duşi la audieri, la Poliţia Municipiului Piteşti. O hoaţă gravidă a scăpat de arest, datorită sarcinii. Complicii ei au ajuns în arest.

Hoaţă gravidă a scăpat de arest, vineri, după ce a petrecut o noapte în celulă. Tânăra în vârstă de 20 de ani este însărcinată în luna a VI-a, însă asta nu a împiedicat-o să dea lovitură după lovitură prin magazine de renume alături de complicii săi. Gruparea formată din 7 suspecţi a fost anihilată joi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti. Aceştia au fost săltaţi, joi, din cartierul bucureştean Ferentari.

După cum anunţam de ieri, 4 suspecţi din cei 7 au fost reţinuţi. Trei au fost plasaţi sub control judiciar. Printre cei ajunşi în arest se număra şi hoaţa gravidă. Indivizii mergeau în mall având dispozitive pentru îndepărtarea antifurturilor şi furau haine ale unor brand-uri cunoscute. Anchetatorii au scos la iveală faptul că hoţii foloseau şi un copil de numai 12 ani. Adesea, băiatul era cel care scotea genţile cu produse furate, din magazine, după ce primea semnal de la complici că paznicul nu este la uşă.

În timp ce hoaţa gravidă a părăsit arestul. Femeia a fost eliberată din cauza sarcinii, dar şi pentru că mai are acasă doi copii mici, unul de numai un an. Va fi cercetată în stare de libertate pentru furt şi furt calificat. Trei din dintre complicii ei au fost duşi în faţa judecătorilor de la Judecătoria Piteşti cu propunerea de arestare preventivă. Doi dintre suspecţi au primti mandate pe câte 30 de zile iar o femeie, de 26 de ani a fost plasată în arest la domiciliu.