Mort la 31 de ani, în scara blocului! Polițiștii fac cercetări la fața locului

Mort la 31 de ani, în scara unui bloc din Pitești. Bărbatului i s-a făcut rău și s-a prăbușit inconștient. Echipajul medical l-au supus manevrelor de resuscitare, însă, a fost declarat decesul.

Vineri dimineață, o femeie a sunat la 112 și a chemat o ambulanță, spunând că un tânăr se simte rău. La fața locului, a fost găsit bărbatul prăbușit în casa scării. A fost scos pe aleea blocului. Era în stop-cardio-respirator. Au fost începute manevrele de resuscitare.

Mort la 31 de ani! După circa 40 de minute de încercări zadarnice de a-l readuce la viață pe tânăr, echipajul medical a declarat decesul. Cazul a fost preluat de echipa operativă de la Poliția Municipiului Pitești.

Cadavrul a fost examinat, nefiind descoperite semne de violență. S-a stabilit că tânărul mort la 31 de ani petrecuse noaptea la un prieten din acel bloc. Au consumat alcool împreună. Dimineață, la plecare i s-a făcut rău, iar mama celui la care petrecuse noaptea a sunat la 112.

Polițiștii au dispus transportul trupului neînsuflețit la Serviciul de Medicină Legală Argeș, pentru autopsia care va stabili cauza decesului. Este posibil ca tânărul să fi făcut infarct.