Șoferul fugar depistat după două săptămâni! A lovit o fetiță și a fugit

Șoferul fugar care a rănit o fetiță, în vârstă de 3 ani, la o trecere de pietoni din Pitești, a fost depistat. Bărbatul în vârstă de 54 de ani, din Ștefănești a provocat accidentul în urmă cu două săptămâni în cartierul piteștean Nord. Este cercetat penal.

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au identificat un bărbat, de 54 de ani, din Ștefănești bănuit de săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului producerii unui accident rutier fără încuviințarea poliției.

Citeşte şi:

Șoferul a lovit o fetiță și a fugit. Copila era pe trecerea de pietoni

 

Șoferul fugar a fost depistat la două săptămâni de la producerea accidentului. „Bărbatul este bănuit că, în data de 25 iulie a.c., în timp ce conducea un autoturism pe Bd. Nicolae Bălcescu din Pitești, ar fi acroșat o minora de 3 ani, din Pitești, angajată regulamentar în traversarea străzii pe marcajul pietonal și la culoarea verde a semaforului electric, iar ulterior a părăsit locul producerii evenimentului rutier fără încuviințarea poliției.

Minora a fost rănită ușor. În cauză se continua cercetările.” preciza Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al IPJ Argeş despre acest caz. Şoferul fugar riscă să ajungă la închisoare dacă va fi găsit vinovat.