Taxi răsturnat în Piteşti! Şoferul a trecut pe roşu

Taxi răsturnat, joi, în centrul Piteştiului, după ce a fost lovit de o Skoda. Accidentul a avut loc în intersecţia străzii Constantin Zărnescu, cu bulevardul Republicii. Unul dintre şoferi a trecut pe roşu.

Accidentul s-a produs în intersecţia semaforizată situată în apropierea Teatrului Alexandru Davila, din Piteşti. Taximetrul cobora dinspre Trivale pe strada Constantin Zărnescu. O Skoda, venea dinspre Centru pe bulevardul Republicii, mergând către Bascov. Niciunul dintre şoferi nu a oprit, maşinile ciocnindu-se violent.

Taxi răsturnat pe-o parte, după impact. Şoferii din trafic au oprit ca să-i ajute pe cei din maşină. Pasagerul a fost scos, de câţiva bărbaţi, prin geamul lateral al taximetrului. Tânărul în vârstă de 26 de ani, din Topoloveni, aflat în taxi, era rănit uşor.

Victima a fost preluată de un echipaj SMURD pentru a fi transportată la spital. Taximetristul a scăpat nevătămat. Maşina a fost repusă de roţi de trecători. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cine este vinovat. Unul dintre şoferi a trecut pe roşu, încercând să forţeze semaforul.