UPDATE-Incendiu la fabrica de mobilă Alpitex, din Albota! Intervin 11 pompieri

Update-Incendiul de la fabrica de mobilă Alpitex a fost stins după o intervenţie de aproximativ două ore şi jumătate. Au intervenit în total, trei echipaje cu apă şi spumă şi unul medical SMURD. După lichidare, un echipaj de pompieri a rămas în zonă, fiind luate măsuri pentru a nu se reaprinde focul.

Au ars 3 tone de rumeguş din camera centralei folosit în loc de lemne pentru centrală. De asemenea, a ars aproximativ 150 de metri din acoperişul halei care este construită pe o suprafaţă de 600 de metri pătraţi.  Din fericire nu au existat victime. Cauza producerii incendiul a fost jar sau scântei sărite din centrală pe rumeguşul depozitat în apropiere.

Marți dimineață, a izbucnit un incendiu la fabrica de mobilă Alpitex, din Albota. Focul se manifestă în camera centralei. La această oră, echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș sunt în plină desfășurare.

Incendiu la fabrica de mobilă Alpitex, din Albota! Intervin 11 pompieri, cu două autospeciale. Fumul a fost observat de paznicul societății, marți dimineață. Acesta a sunat la 112 și a dat alarma. S-a deplasat un echipaj cu apă și spumă, ulterior, un al doilea echipaj mergând la Albota pentru a interveni.

Ardea în camera centralei, acolo unde se află şi o cantitate mare de rumeguş. Sunt mai multe focare aprinse în talaş. Intervenţia este una dificilă, având în vedere că rumeguşul trebuie luat la lopată şi fiecare este udată pentru a fi stins. La această oră focarele nu au fost stinse.Cauza incendiului nu a fost stabilită.