Fetiţă cu fractură de coloană, dusă la Bucureşti cu elicopterul. Copila are 4 ani

Fetiţă cu fractură de coloană, va fi transportată la un spital din Bucureşti, cu un elicopter SMURD. Micuţa a fost victima unui accident cumplit, după ce a căzut o poartă metalică peste ea.

Copila, în vârstă de 4 ani, din satul Căpăţâneni, comuna Arefu, se afla în curte şi de juca cu sora mai mare. Tatăl lor a ajuns acasă cu maşina iar surorile s-au repezit să-i deschidă. Atunci, poarta metalică s-a desprins din balamale şi a căzut, prăbuşindu-se peste micuţă. Sub greutatea imensă, fetiţa a fost strivită. A fost transportată de urgenţă la Spitalul Municipal Curtea de Argeş, în stare gravă. Avea o rană la cap şi multiple traumatisme toracice.

După ce a fost stabilizată de medici, a fost transferată la Spitalul de Pediatrie Piteşti. Investigaţiile au confirmat bănuielile medicilor: fetiţa avea fractură de coloană cervicală. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz.

Având în vederea starea gravă în care se află fetiţa cu fractură de coloană, medicii piteşteni au dispus transferul ei la un spital din Bucureşti. A fost solicitat un elicopter SMURD ca să fie transportată.