Pomohaci, invitat special într-un spectacol organizat de Casa de Curtură Bascov, „Adriana Trandafir” în luna septembrie. Controversatul artist, este singura vedetă de pe afişul instituţiei amintite.

Cristian Pomohaci, artistul implicat într-un scandal de pedofilie, pare să aibă succes în continuare în cariera de solist. Cântăreţul este cap de afiş, la Casa de Cultură Bascov, „Adrian Trandafir”, într-un spectacol. Acesta urmează a avea loc pe data de 21 septembrie.

Pomohaci, este invitat special avându-i colegi de scenă pe toată durata spectacolului pe artiştii locali de la Ansamblul Folcloric „Doina Bascovului” şi Grupul Vocal Bărbătesc” Rapsozii Bascovului”. Spectacolul va avea loc pe 21 septembrie, la ora 18.00, intrarea fiind liberă.

Spectacolul „Varietăţi de Septembrie” este organizat de Casa de Cultură, în colaborare cu Consiliul Local Bascov şi Primăria Bascov, făcând parte din manifestările dedicate Centenarului 100 România.

Ultimul spectacol susţinut de Cristian Pomohaci, în Argeş a fost în luna mai, atunci când artistul a fost invitat să cânte la Ziua Comunei Lereşti.