Luni, de la ora 18, pe stadionul Nicolae Dobrin, se va desfășura derby-ul judeţean FC Argeş-CS Mioveni! Cel mai așteptat meci de către suflarea fotbalistică argeșeană!

Meciul de pe stadionul ”Nicolae Dobrin” se anunță extrem de interesant. În ultimele trei partide dintre cele două echipe argeșene, niciuna dintre formații nu a câștigat pe teren propriu. În 2017, pe terenul echipei din Mioveni, meciul s-a terminat egal, scor 0-0. În schimb în 2018, atât FC Argeș cât și CS Mioveni s-au impus, ambele în deplasare, cu scorul de 1-0.

Cele două formaţii argeșene sunt apropiate şi în clasamentul ligii secunde. Alb-violeţii ocupă locul 6, cu cele 53 de puncte, obţinute în 29 de etape. Galben-verzii se situează pe locul 7, cu 48 de puncte.

FC Argeş vine după o victorie foarte importantă obţinută pe terenul Petrolului, în timp ce Mioveniul vine după un succes obţinut pe propriul teren în disputa cu Aerostar Bacău. Ambele echipe au înregistrate 3 victorii consecutive.

„Dacă ești microbist și susținător al sportului piteștean, te așteptăm luni, de la ora 18, pe stadionul Nicolae Dobrin, să-i susținem pe băieții noștri! În asemenea meciuri publicul poate fi al 12-lea jucător și poate avea o contribuție decisivă în obținerea victoriei!”, precizează reprezentanții echipei FC Argeș.

Prețul unui bilet la acest meci este de doar 5 lei.