Un tâlhar dus la închisoare va petrece în spatele gratiilor o perioadă lungă. Are de ispăşit o pedeapsă de 3 ani, după ce a atacat un om şi i-a furat banii.

Oamenii legii au pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei, după ce a fost dată sentinţa definitivă. Bărbatul a fost trimis în judecată alături de un complice. Diferenţa este că acesta este acuzat o faptă comisă cu violenţă, în timp ce inculpatul celălalt a fost judecat pentru furt. Cei doi se aflau într-un centru comercial când a fost comisă fapta.

Tâlhar dus la închisoare, de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Argeş, împreună cu cei de la Poliţia Oraşului Mioveni. Inculpatul ar fi putut primi o pedeapsă cu mult mai mare însă, a avut noroc că partea vătămată nu s-a constituit parte civilă.

„Condamnă pe inculpatul B.I recidivist, la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie (…). În baza art. 67 al.1 C.p. aplică pedeapsa complementară constând în interzicerea drepturilor: de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, -dreptul de a ocupa o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, pe o perioadă de 2 ani. (…) obligă pe inculpatul B.I să plătească suma de 1.000 lei reprezentând cheltuieli judiciare către stat, din care 500 lei reprezintă cheltuieli efectuate în cursul urmăririi penale.”, se precizează în hotărâre.