Familia unui bărbat din comuna Cepari este scandalizată din cauza unui deces. Un bărbat a fost găsit mort pe drum după ce medicii i-au dat drumul să plece din spital. Victima ajunsese cu ambulanţa la Spitalul Municipal Curtea de Argeş.

Victima, un bărbat de 63 de ani, din comuna Cepari, a fost găsit mort pe drum, sâmbătă. Familia îl credea internat la Spitalul Municipal Curtea de Argeş. Asta după ce, vineri, bărbatul fusese luat cu ambulanța din centrul comunei. Omul băuse peste măsură şi a provocat un scandal. În loc să cheme poliţia, oamenii au chemat salvarea iar bărbatul a fost preluat de echipaj, cu etilism acut. La Unitatea de Primiri Urgenţe, medicul de gardă i-a recomandat un tratament perfuzabil, apoi, i-a dat drumul să plece acasă. Pacientul nu putea fi internat involuntar decât dacă ar fi fost dus la spital de o ambulanţă însoţită de poliţişti, aşa cum prevede legea.

Sâmbătă, bărbatul a fost găsit găsit mort pe drum. Trupul era parţial dezbrăcat deşi afară era frig. Familia a aflat de la oamenii legii despre moartea acestuia. Oamenii sunt supăraţi că pacientul nu a fost internat şi se întreabă de ce era pe jumătate dezbrăcat. Cadavrul a fost dus la morga pentru a se stabili cauza morţii. Duminică, medicul legist a stabilit în urma autopsiei, că victima a murit din cauza hipotermiei. Poliţiştii au demarat luni dimineaţă, o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a plecat bărbatul de la spital şi cele în care a survenit decesul.