Imagini incredibile filmate pe Trasnfăgărășan! Un grup de turiști inconștienţi și stăteau la doi metri de doi urși. În loc să se teamă pentru vieţile lor aceştia hrăneau animalele sau îşi făceau selfie cu ele.

Turiști inconștienți! La doi metri de urși pentru selfie! Imaginile au fost filmate de un iubitor al muntelui care înţelege perfect cât de periculoşi sunt urşii. „Azi pe Transfăgărășan, turiști care hrănesc urșii aproape din palmă și fac selfie-uri cu ei… Copii erau la câțiva metri de urși…E foarte trist să văd așa ceva…” a scris acesta pe contul de socializare, unde a postat filmarea.

Pe înregistrare se observă un grup format din cel puţin 8 turişti au oprit maşinile lângă doi urşi, aflaţi în apropiere de şosea. Unul îi hrănea, altul îşi făcea selfie, în timp ce două doamne filmau sau fotografiau. Printre ei şi un copil de aproximativ 4- 5 ani.

Cel care a realizat filmarea a oprit lângă turişti pentru a le atrage atenţia asupra pericolului. Răspunsul unuia dintre bărbaţi, este de-a dreptul halucinant. „Nu ne apropiem tare!”, asta deşi se afla la doi paşi de mamifere. Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns omul continuă şi zice ” Ăştia-s puiuţii, mama lor e periculoasă!”.

Turişti inconştienţi! Abia după ce observă că sunt filmaţi unii dintre turişti se îndreaptă către maşinile abandonate pe şosea.

În ultima vreme în judeţul Argeş urşii au atacat mai multe gospodării dar şi oameni. Un bărbat a rămas fără un picior după ce a fost muşcat de un urs în pădure, în apropiere de Curtea de Argeş.

Video: Facebook Cezar Outdoors