Sâmbătă şi duminică, în judeţul Argeş, au fost raportate cinci decese la pacienţi infectaţi cu coronavirus, în judeţul Argeş. Prefectura Argeş a venit cu detalii despre aceste decese, fiind vorba de două femei şi trei bărbaţi. Patru dintre pacienţi sufereau de afecţiuni grave, însă, un bărbat de 52 de ani, avea doar simptome de COVID-19. Acesta din urmă a decedat în aceeaşi zi în care a fost internat! De la începtul pandemiei până în prezent, în Argeş au avut loc 32 de decese la pacienţi infectaţi cu COVID-19. 

Iată detalii despre persoanele decedate:

Deces 28: Femeie, 70 de ani, internată pe 17 iunie la Spitalul Județean de Urgență, transferată pe 18 iunie la Spitalul Municipal Câmpulung. Decedată pe 18 iunie 2020. Comorbidități: insuficiență respiratorie cronică, triplu bypass, limfom N, carcinom tiroidian, angioplastie cu stend.

Deces 29: Bărbat, 85 de ani, internat pe 17 iunie la Spitalul Municipal Câmpulung, secția Medicină Internă. Decedat pe 18 iunie la Spitalul Municipal Câmpulung. Comorbidități: insuficiență cardiacă, fibrilație, cardiomiopatie, stop cardiorespirator, atrofie coronariană.

Deces 30: Femeie, 66 de ani, internată pe 19 iunie la UPU Spitalul Județean de urgență Pitești. Decedată pe 19 iunie 2020 la SJU. Comorbidități: neoplasm de colon, insuficiență respiratorie acută.

Deces 31: Bărbat, 77 de ani, internat pe 16 iunie la secția Neurologie a Spitalului Județean de urgență Pitești. Transferat la Spitalul Municipal Câmpulung pe 17 iunie, decedat pe 20 iunie la secția ATI. Comorbidități: AVC ischemic acut cu hemiplegie stânga HTA, fibrilație atrială, pneumonie bilaterală.

Deces 32: Bărbat, 52 de ani, internat pe 20 iunie la UPU Spitalul Județean de Urgență Pitești. Decedat pe 20 iunie 2020 în UPU. Comorbidități: insuficiență respiratorie severă, dispnee, mialgii, febră

Sursa: Realitatea de Arges